Arvikaportföljen - ett smart och hållbart val

Bild

Stabil prisutveckling, 100 procent förnybar, lokalproducerad el och ingen bindningstid. Fördelarna med Arvika Portföljen är många. Det är vårt vanligaste avtal bland kunder och det tryggaste.

Arvikaportföljen förvaltas av experter som följer elprisutvecklingen timme för timme, varje dag, året runt. När priset är som bäst, köps el in i förväg, för att bromsa kostnaden de dagar elpriset är högt. I Arvikaportföljen varierar prisbilden fortfarande, men rörelsen blir trögare och de höga topparna som kan uppstå vid ett rörligt elpris uteblir. Dock ska man vara medveten om att vissa perioder kommer portföljpriset ligga över det rörliga. Det är helt naturligt, och slår man ut priset över tid hamnar det på en stabil och låg nivå.

Med ett vanligt rörligt avtal åker priset mycket upp och ner och pristopparna kan vara jobbiga att hantera speciellt vintertid då förbrukningen ofta är större.

Ett avtal med fast pris innebär att man lägger alla ägg i samma korg och chansar. Tittar man sedan i backspegeln kan man ha gjort en bra affär – men ofta har man köpt en dyr försäkring.

Med Arvikaportföljen får man fördelarna både från ett fast- och rörligt avtal – stabilt men följsamt och man kan se det som ett utjämnat rörligt elpris.

Även miljömässigt är Arvikaportföljen ett hållbart alternativ. Precis som med våra övriga elavtal ingår det alltid 100 % förnybar el från närproducerad sol- och vattenkraft, vilket gör det till ett smart val.

Testa! Eftersom det inte är någon bindningstid* sitter du inte fast i något långt krångligt avtal.

*Endast en uppsägningstid på tre månader.

Är du nyfiken på Arvikaportföljen?

Vill du prova Arvikaportföljen kan du göra det genom att teckna vårt Prova-på avtal - helt utan fast månadsavgift i tre månader.

Läs mer om Arvikaportföljen och våra andra elavtallänk till annan webbplats eller kontakta Niclas Olsson på 0570-76 40 77 så hjälper han dig att hitta det elavtal som passar just dig bäst.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 januari 2021
Sidansvarig: Niclas Olsson