Viktig information i samband med coronaviruset

Bild

Tillsammans måste vi alla hjälpas åt för att begränsa smittspridningen av coronaviruset.

Det betyder bland annat att vi på teknikbolagen reser mindre, träffar mindre folk och tyvärr inte tar emot besökare i våra lokaler.

Det viktigaste för oss är att arbeta för en begränsad smittspridning så att ni - alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners - och vi får möjlighet att hålla oss friska. Då kan vi planera och arbeta på bästa sätt, så att vi kan fortsätta garantera att ni får vatten, el, fiber och värme till era fastigheter, säkra vägar och soporna hämtade.

Därför har vi beslutat om ett antal försiktighetsåtgärder. Men vi finns här och fortsätter jobba för att ni ska få tillgång till hållbar bekvämlighet, varje dag.

Du kan ringa och mejla oss som vanligt, men vi har beslutat att inte ta emot externa besökare.

Så fortsätt höra av dig, på det sätt som passar dig. Vi välkomnar dig som kund, leverantör eller samarbetspartner att kontakta oss via mejl arvika.teknik@arvika.se, växeltelefon 0570-816 00 eller besök Mina sidoröppnas i nytt fönster

arvika.se/coronalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du mer info om Coronaviruset och Folkhälsomyndigheten länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterger information och rekommendationer på sin webbplats.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 15 januari 2021
Sidansvarig: Veronica Nordenberg