Sponsring

Unga hockeyspelare ses bakifrån

Vi vill bidra till ett rikt föreningsliv , där både idrottsföreningar och andra föreningar/kulturutövare kan söka stöd för sin verksamhet hos oss i form av sponsring.

Vårt långsiktiga mål är att jobba för jämställdhet och jämlikhet samt att främja mångfald och integration. När ni som förening ansöker om sponsring är det därför en fördel om ni kan visa att även ni bedriver en inkluderande verksamhet.

Vilka är kraven?

Teknik i Väst sponsrar endast lokalt förankrade föreningar, inom bolagets verksamhetsområde, med syfte att marknadsföra bolaget. Detta anges i ett samverkansavtal där avtalstid och krav på motprestation tydliggörs, exempelvis ambassadörskap och exponering.

Sponsring av nationell verksamhet är sällan aktuellt för oss som kommunalt bolag. Vi satsar på det lokala men undantag kan göras om nationell sponsring kan anses ha en lokal positiv påverkan.

All sponsring ska innebära att sponsrad förening exponerar sponsrande bolag väl synligt. Tänk på att läsa vår sponsringspolicy , 108.8 kB, öppnas i nytt fönster. för att säkerställa att din förening uppfyller kraven innan du fyller i vår ansökan.

Efter erhållen sponsring önskar vi få en redovisning kring vad pengarna har haft för användningsområde. Har dessa använts till integration- och/eller jämställdhetsarbete är detta en positiv faktor som vägs in vid eventuell fortsatt ansökan om sponsring.

Hur görs ansökan?

Gå till sidan Ansökan om sponsring och fyll i formuläret. Vi återkommer inom en månad efter sista ansökningsdatum nedan.

Observera att vi inte tar emot förfrågningar om sponsring via e-post eller telefon!

När behandlas ansökan?

Under 2023 kommer vi att ta emot och behandla inkomna ansökningar vid två tillfällen, där sista ansökningsdatum är:

  • 20 mars
  • 25 september

Ansökningar kan skickas in löpande under året men de kommer att behandlas efter dessa datum.

Återkoppling sker inom en månad efter respektive ansökningstids slut.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 januari 2023
Sidansvarig: Veronica Nordenberg
Om oss