Välkommen till vårt fibernät

bild dator

Du får en snabb och pålitlig fiberanslutning. Det ger dig möjlighet till ett bättre digitalt liv.

Ansluta dig till vårt fibernät

Läs mer om hur du gör under avsnittet Anslut dig.

Stabil uppkoppling i din digitala vardag

Fibernätets kapacitet är oslagbar utifrån hur vi använder internet idag, och kommer göra i framtiden. Genom att ha en fiberanslutning framtidssäkrar du ditt hem.

Idag används våra fibernät mer än någonsin. Det är inte ovanligt att en familj streamar film och tv-serier, spelar datorspel, handlar online, lyssnar på musik, ringer videosamtal och kollar uppdateringar på sociala medier - allt samtidigt! Vi arbetar också mer hemifrån och distansundervisning blir vanligare. Allt från kylskåp till trygghetslarm kopplas upp mot internet. Vi blir helt enkelt mer digitala och i behov av en snabb och säker uppkoppling. Vårt fibernät är öppet så du väljer själv vilka tjänster du vill ha och vilka som ska leverera dem.

Att ansluta sig till vårt fibernät är en säker investering som även gör din bostad mer attraktiv oavsett var du bor – i tätort eller på landsbygd.

Driftstörningar

Om vi har pågående driftstörningar i nätet, såväl akuta som planerade, uppdaterar vi vår Driftinformation så snart vi har möjlighet. Upplever du problem med dina valda tjänster ska du vända dig till din tjänsteleverantör.

Landsbygdsprogrammet

Landsbygdsprogrammet 2019
Vi tilldelas stöd av Länsstyrelsen Värmland för att bygga ut fiber till landsbygdsadresser som inte bedömts ha förutsättning för kommersiell utbyggnad inom en treårsperiod

Flagga Europeiska Landsbygdsfonden

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 februari 2024
Sidansvarig: Annelie Pettersson