Välkommen till Mina sidor

Bild med texten Mina sidor

Via Mina sidor (webbtjänst) har du som kund hos Teknik i Väst och våra systerbolag tillgång till diverse information som rör ditt/dina abonnemang.

Vanliga problem vid inloggning:

  • Loggar du in med bank-id och ändå inte kan göra något? Detta beror troligen på att det inte finns en e-postadress registrerad på ditt konto, vilket är ett krav för att Mina Sidor ska fungera. När du loggar in med bank-id måste du alltså fylla i e-postadress i nästa steg för att komma vidare.
  • Har du redan en e-postadress registrerad räcker det med att klicka på glömt lösenord, om du inte känner till ditt lösenord.
  • Företags organisationsnummer ska börja på 16 (istället för 19 eller 20 så som i ett personnummer).

På mina sidor kan du:

  • Logga in med ditt mobila Bank-ID.
  • Se och jämföra information om alla dina nyttigheter - Elnät, Elhandel, Fjärrvärme, Vatten och Renhållning.
  • Se avtal, fakturor och brev från oss.
  • Lämna din vattenavläsning.
  • Göra din flyttanmälan.

Logga in på Mina sidor

>> Här hittar du inloggning till Mina sidor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här finns information, mätvärden och fakturor som rör perioden efter maj 2020

Att tänka på första gången du loggar in på Mina sidor

Om du inte har Bank-ID och ska logga in på  Mina sidor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för första gången behöver du registrera din e-post. Det gör du via länken ”Ny kund/Registrera E-post Länk till annan webbplats.” som finns längst ner i rutan på inloggningssidan när du klickat dig vidare till nya Mina sidor.

Under fliken relaterade dokument och här hittar du en enkel lathund om hur du loggar in , 202.4 kB, öppnas i nytt fönster. på Mina sidor.

Snabbguide för hur Mina sidor fungerar

Under fliken relaterade dokument och här hittar du en snabbguide , 148.1 kB. som förklarar de flesta funktionerna i nya Mina sidor.

Funderar du över något?

Har du frågor eller funderingar kring Mina sidor är du välkommen att kontakta vår kundservice på elefon 0570-822 00 eller 0570-816 00(växel) eller via e-post kundservice.teknik@arvika.se.

Relaterade länkar

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 24 februari 2021
Sidansvarig: Niclas Olsson